Loading...
Studio 2018-03-01T05:26:20+00:00

Book en tid med en af vores tattoo artister

Hver tatovering er unik og derfor er det nødvendigt med et møde

Book nu

VORES TATTOO STUDIO

Hos Tattoo96 har vi sørget for at du føler dig i trygge hænder ligeså snart du træder ind ad døren. Vi har sørget for et hyggeligt venteområde, hvor du kan slappe af inden du skal ind og lave din drømmetatovering. Her vil du blive tage godt imod et imødekommende og smilende personale, som står parate for at give dig en helt fantastisk tatoveringsoplevelse samt en professionel vejeledning og service!

Vi arbejder hårdt så alle vores kunder kan forlade Tattoo96 med et fantastisk og positivt resultat samt en god oplevelse. Derfor lytter vi altid til vores kunder, så vi kan realisere deres ønsker når det kommer til tatoveringer!

BLÆK

Tattoo96  bruger kun ankerkendt blæk på top niveau fra blandt andet kvalitetsmærker som Noctural Ink og vegansk Eternal Ink.

VORES UDSTYR

Vi vægter hygiejne meget højt, hvorfor vi kun praktiserer 100% engangspolitik. Hos Tattoo96 bliver intet  genbrugt!

“I’m planning my most ambitious tattoo yet. You can never have enough tats.”

AMY WHINEHOUSE • QUOTE OF THE DAY
BOOK ET MØDE!

Du kan finde os i hjertet af Aarhus på Frederiks Allé 96! Kig endelig forbi til en snak og inspiration hos vores talentfulde, ambitiøse og super rare tattoo artister, som står klar til at sørge for at din drømmetatovering bliver til virkelighed!

Mangler du inspiration? Så vil vi gerne hjælpe dig da vi har et stort udvalg af færdige motiver samt talentfulde og kreative tattoo artister, som kan hjælpe dig med at udvikle dit helt personlige og unikke sketch!

Kig gerne forbi shoppen til en uforpligtende snak!

I hverdagen er du velkommen til at kigge forbi mellem 10:00 – 19:30 og i weekenderne 10:00 – 17:00!

Vi ses i studioet!

Hygiejne er vigtigst, hvorfor vi kun engangsnåle for at eliminere risiko for smittefare. Alle nåle er fremstillet af kirurgisk stål. Vi praktiserer 100% engangspolitik, og intet bliver genbrugt – alt smides ud efter hver kunde –  overskydende farve og andre brugsgenstande. Alt inventar beskyttes under tatovering med engangsmaterialer, for at yderligere minimere risiko for krydskontaminering!

Vi bruger bakteriedræbende midler i hele studiet i forbindelse med vores daglige rengøring. Alle vaskbare overflader bliver vasket og desinficeret,samt pakket ind efter hver kunde.

.

Tatovering er kunst, hvorfor det kan være vanskeligt at have faste priser, da hele processen afhænger af tatoveringen samt tidsforbrug.

Men lige nu tilbyder vi skarpe og attraktive priser

Timepris fra 850,- kr.  ( Normalpris 1000,- kr. )

&

Dagssession af 7 timer til 4.000,- kr. ( normal pris 5.000,- kr. )