Loading...
Om os 2018-03-11T23:21:26+00:00

HVORFOR VÆLGE TATTOO96

Tattoo Studio 96 er en danskejet tattoo shop i hjertet af Aarhus. Vi samler kun på det bedste af det bedste, hvorfor du også kan møde talentfulde og hårdt arbejdende tatovører fra hele Europa. Vores tatovører er yderst professionelle og ikke bange for at udfolde deres kreativitet med den bedste kundepleje og service i højsædet. Hos os er der ingen idéer der er for underlige eller store, hvorfor vores team er nøje sammensat så vi kan dække alle genrer og stilarter. Det er i vores interesse at give dig den bedst mulig tatovering. Derudover bruger vi kun farver fra top brands som i tatovering branchen er højt respekteret for deres kvalitet og sikkerhed. Tattoo96 er stedet for dig, som søger kompetente tatovører der kan lave tatoveringer ud over det sædvanlige. 

I hjertet af Aarhus vil du altid hos Tattoo Studio 96 få den bedste og unikke tattoooplevelse – og vi garanterer at du kommer tilbage!

  1. Sørg for at din væskebalance er på plads – dvs. drik mindst 2 liter vand dagligt i dagene op til din tid.
 Et højt væskeniveau hjælper din krop med at holde huden fugtig og dermed gør kroppen mere modtagelig for blæk. Endvidere hjælper en fornuftig væskebalance huden til at holde til den belastning, som det nu engang er, at blive tatoveret.
  1. Sørg for at få en god nattesøvn, så du er frisk og udhvilet, når du møder op. Søvn er essentielt for, at du kan klare tiden under nålen. Ligeledes anbefaler vi dig på det kraftigste at afholde dig fra alkohol i dagene op til din aftale. Det er hverken sjovt for dig eller os, hvis du skal tatoveres med tømmermænd og fortyndet blod.
  1. Sørg for at spise godt i dagene op til din aftale og få fyldt dine energidepoterne op. Spis masser af frugt og prøv om du kan indtage så meget C-vitamin som muligt. C-vitamin er godt for immunforsvaret, hvilket gør helingsprocessen nemmere, og giver dig generelt et bedre velvære.
  1. Sørg for at få et godt måltid mad, inden du møder op til din tid hos os. Din krop vil klare det bedre, hvis den er fyldt med energi. Ligeledes er det en god idé at medbringe snacks, frugt og evt. sukkerholdige læskedrikke til at bibeholde et stabilt blodsukker sessionen igennem. Vi har også et stort udvalg af lækre snacks til salg i shoppen.
  1. Sørg evt. for underholdningsmateriale ved tidskrævende tatoveringer. Ved større projekter kan det for mange være en god idé at medbringe lidt underholdningsmateriale, til at lede tankerne hen på noget andet end at blive tatoveret.
 Du er altid velkommen til at medbringe musik, film, en bog eller hvad du ellers kan finde på. Om ikke andet må du lade dig underholde af os.

Lyt til din tatovør – følg altid tatovørens anvisninger. Din tattoo er din tatovørs ”visitkort”. Tatovøren har selvsagt ønske om bedst muligt resultat. De artister vi bruger har mange års erfaring med at tatovere, og de ved hvordan man bedst plejer en ny tattoo. Så følg deres anvisninger mht. efterpleje.

Nedenstående er en samlet oversigt over efterbehandlingen af din tatovering samt gode råd:

 1. Lad forbindingen sidde i min. 2 timer. Tatovøren renser tatoveringen med en antibakteriel salve, og dækker efterfølgende tatoveringen til. Din hud er helt åben, sårbar og modtagelig for luftbårne bakterier. Derfor er det vigtigt at vente.
 2. Når de 2 timer er gået, skal du tage folien forsigtigt af og vaske din tatovering med en parfumefri sæbe. Sørg for at få vasket blod og overskydende blæk af. På den måde giver du kroppen de bedst mulige forhold til at danne en naturlig sårskorpe.
 3. Undgå at gnide på din nye tatovering, da det kan give hudirritationer
 4. Lad din tatovering være udækket i 20-60 min, så den har mulighed for at ”ånde” og det overskydende fugt kan fordampe. Hvis det ikke er en mulighed skal du bruge et rent håndklæde og forsigtigt ”duppe” tatoveringen tør.
 5. Smør tatoveringen med et tyndt lag pantothenolsalve. Vær påpasselig med at smøre for meget på, da for meget creme ”æder” farven i din tatovering.
 • Brug en 100 % naturlig creme eller lotion uden parfume eller andre tilsætningsstoffer til at pleje din nye tattoo.
 • Sørg kun for at påføre et tyndt lag creme. Din tattoo og huden omkring skal være glansfuld og holdes fugtigt med en naturlig creme. Smør cremen forsigtigt på din nye tattoo indtil den er absorberet af huden.
 • Fortsæt med at vaske og fugte din tattoo 3-5 gange om dagen. Du bør fortsætte med at pleje din nye tatovering med creme – gerne hver gang du har vasket din nye tatovering.
 • Du bør fortsætte med at pleje din tatovering indtil den er helet fuldstændig. Det kan tage 3-6 uger afhængig af størrelse og placering på kroppen.
 • Undgå at bruge oliebaseret produkter som vaseline. Disse produkter er for tunge, og kan tilstoppe dine porer. Desuden kan disse produkter også trække blækket fra tatoveringen til overfladen, og få tatovering til at falme i farven.
 • Undgå at svømme i pool, i havet eller badekarret, dampbad og sauna før din tatovering er fuldstændigt helet, idet alt for meget vand, kan trække blækket ud af din hud og derved skade din tatovering. Desuden kan vandet være fyldt med bakterier, kemikalier og andre urenheder, som ikke er sundt for din tatovering.
 • Undgå solbadning eller direkte sollys! Strålerne fra solen kan få din hud til at blistre eller få farven fra din nye tatovering til at falme, især under healings processen.
 • Undgå at skrabe eller ridse din nye tatovering! Det er helt normalt, at din hud danner skorper under healingsprocessen. Forsøg ikke at hjælpe processen ved at pille i skorperne – heller ikke selvom det klør da skorperne skal have lov til at tørre ud og falde af sig selv, da du i værste fald kan risikere, at skorperne efterlader huller eller lyse pletter i din tatovering eller at du overfører skadelige bakterier til din nye tatovering, som kan medføre svære infektioner.
 • Undgå stramtsiddende tøj der irriterer din nye tatovering, da der under healingsprocessen vil sive plasma og overskydende blæk ud som kan resultere i at tøjet klæber sig fast til huden og din nye tatovering. I værste fald risikerer du at ødelægge dine nye flotte tatovering og øge risikoen for ar dannelse.  Desuden kan stramtsiddende tøj forhindre ilt til at komme til din tatovering, hvilket er altafgørende i en helingsproces.
 • Undgå at barbere dig omkring din nye tatovering indtil tatoveringen er helet fuldstændig. Du risikerer, i værste fald, at inficere din nye tatovering med bakterier, og øger dermed risikoen for en infektion.

Book en tid med en af vores tattoo artister

Hver tatovering er unik og derfor er det nødvendigt med et møde

Book nu